Zázvorový sirup

Zázvorový sirup používáme jako preventivní, antivirový přípravek v zimním období, nebo jako zázvorovou šťávu pro běžné pití, která má zahřívající účinky.

Postup výroby:

50g čerstvého zázvoru oloupat a nakrájet na plátky, 2 řádně umyté citrony nakrájené na plátky,  zalít 750ml vody a 15 minut vařit. Nechat do druhého dne, scedit a přidat 0,5 kg cukru. Povařit 5 minut a teplé nalévat do lahví.

Užívat polévkovou lžíci v období viróz 5x denně.

 

Bylinkové sirupy nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Aktuální akce

Bylinková škola

podzim 2019/léto 2020

Bližší info zde ....


Letní bylinkaření na Šumavě

19.7. – 21. 7.2019

Bližší info zde ....



Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist