Zázvorový sirup

Zázvorový sirup používáme jako preventivní, antivirový přípravek v zimním období, nebo jako zázvorovou šťávu pro běžné pití, která má zahřívající účinky.

Postup výroby:

50g čerstvého zázvoru oloupat a nakrájet na plátky, 2 řádně umyté citrony nakrájené na plátky,  zalít 750ml vody a 15 minut vařit. Nechat do druhého dne, scedit a přidat 0,5 kg cukru. Povařit 5 minut a teplé nalévat do lahví.

Užívat polévkovou lžíci v období viróz 5x denně.

 

Bylinkové sirupy nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....



Bylinky, naciťování se do jejich energií a komunikace s duchy rostlin."

10. - 11.11.2018

info na emailu:

kurzy@bylinkyproradost.cz


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

13 - 14.3.2019


Jarní bylinkaření na Šumavě

13 - 14.4.2019


Základy bylinkaření

27 - 28.4.2019

Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley