Trnkový likér

Jestli si netroufáte na trnkové víno, likér uspokojí vaše chuťové buňky na 100%

Typická „trpkost“ trnek se promění na úžasný chuťový zážitek……

Návod na přípravu:

drobná rada na začátek – začněte rovnou s dvojitou dávkou!!

1,5lt trnek plodů omýt a rozmačkat /nakládáme i s peckami/,

7 hřebíčků,

2 celé skořice,

1/2lžičky strouhaného muškátového oříšku,

Zalít 2lt vodky a nechat 6 týdnů louhovat.

Pak scedit a přidat sirup z 600g cukru a 400ml vody. Nechat pomalu za studena rozpustit a slít do lahví.

  

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Napsat komentář

Aktuální akce

Bylinková škola

podzim 2019/léto 2020

Bližší info zde ....


Letní bylinkaření na Šumavě

19.7. – 21. 7.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist