Trnkový likér

Jestli si netroufáte na trnkové víno, likér uspokojí vaše chuťové buňky na 100%

Typická „trpkost“ trnek se promění na úžasný chuťový zážitek……

Návod na přípravu:

drobná rada na začátek – začněte rovnou s dvojitou dávkou!!

1,5lt trnek plodů omýt a rozmačkat /nakládáme i s peckami/,

7 hřebíčků,

2 celé skořice,

1/2lžičky strouhaného muškátového oříšku,

Zalít 2lt vodky a nechat 6 týdnů louhovat.

Pak scedit a přidat sirup z 600g cukru a 400ml vody. Nechat pomalu za studena rozpustit a slít do lahví.

  

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - Ženské bylinky

2.2.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley