Sirup z černé ředkve na kašel

Dvě černé ředkve důkladně omyjeme a osušíme. Bulvu rozpůlíme a celou posypeme cukrem. Půlky ředkve položíme pocukrovanou stranou na talíř a necháme do druhého dne v lednici. Šťávu, která vyteče, slijeme do lahviček a uskladníme v chladu. Ředkev seřízneme cca o 3 cm, opět posypeme cukrem a celý postup zopakujeme až do spotřebování ředkve.

Při kašli užíváme 3-5x denně po lžičce.

Bylinky nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Aktuální akce

Bylinková škola

podzim 2019/léto 2020

Bližší info zde ....


Letní bylinkaření na Šumavě

19.7. – 21. 7.2019

Bližší info zde ....



Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist