Rakytníková marmeláda s pomerančem

Rakytník 100x jinak. Zkuste marmeládu s pomerančem. Krom klasického "marmeládového" použití se užívá lžička 2x denně na posílení imunity.

Rakytnik sklízejte zralý, nejlepší je po prvním mraziku, kdy sám opadá z větviček do nádob pod nimi. Odpad – pecičky můžete rozmixovat a zalít lihem na výrobu tinktury.

Postup výroby:

600ml čisté rakytníkové šťávy, 

600ml čerstvé pomerančové šťávy,

0,5kg cukru,

gel fix prášek, povařit 5 minut a teplé plnit do předehřátých  sklenic.

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - Ženské bylinky

2.2.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley