Rakytníková marmeláda s pomerančem

Rakytník 100x jinak. Zkuste marmeládu s pomerančem. Krom klasického "marmeládového" použití se užívá lžička 2x denně na posílení imunity.

Rakytnik sklízejte zralý, nejlepší je po prvním mraziku, kdy sám opadá z větviček do nádob pod nimi. Odpad – pecičky můžete rozmixovat a zalít lihem na výrobu tinktury.

Postup výroby:

600ml čisté rakytníkové šťávy, 

600ml čerstvé pomerančové šťávy,

0,5kg cukru,

gel fix prášek, povařit 5 minut a teplé plnit do předehřátých  sklenic.

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....



Bylinky, naciťování se do jejich energií a komunikace s duchy rostlin."

10. - 11.11.2018

info na emailu:

kurzy@bylinkyproradost.cz


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

13 - 14.3.2019


Jarní bylinkaření na Šumavě

13 - 14.4.2019


Základy bylinkaření

27 - 28.4.2019

Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley