Kontakt

Lenka Martanová
mobil: +420 728 339 689 
email:bylinky@bylinkyproradost.cz

Pokud telefon nezvedám, pište prosím sms.


Osobní konzultace na adrese:
K Tužince 2357, Benešov

Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Lenka  Martanová, IČ 611 20 723, se sídlem Ke Kateřinkám 1392/12, Praha 4, 149 00 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Na Výsluní 1298, Neratovice, 277 11

email: bylinky@bylinkyproradost.cz

telefon: +420 728 339 689

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat.
  • jméno a příjmení
  • telefonní kontakt
  • emailový kontakt
  • adresa pro fakturaci
  • číslo bankovního účtu (ze kterého odešlete platbu za objednávku, pokud nezvolíte platbu hotově)

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění objednávky.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění poptávky a objednávky mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o navazujících kurzech a akcích) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky, a jejich poskytnutí je nutným požadavkem pro uzavření a plnění objednávky (bez poskytnutí osobních údajů není možné objednávku uzavřít či jí ze strany správce realizovat)
  • k evidenci a doručování objednávek a faktur
  • k telefonické či emailové komunikaci
  • zasílání obchodních sdělení o kompletní nabídce poskytovaných kurzů a jejich případných pokračování

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po ukončení výmaz)
  • po dobu nejdéle tří let pro účely marketingu, není-li dříve odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů s žádostí o výmaz dat, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu; po uplynutí této doby nebo v případě odvolání souhlasu s uchováváním osobních údajů spolu s žádostí o výmaz, správce všechna data poté vymaže
  • osobní údaje v souladu s daňovým, účetním a archivačním řádem po dobu nejvýše deseti let

V.

Příjemci osobních údajů

  1. Příjemci osobních údajů jsou:
  • osoby podílející se na dodání služeb a realizaci plateb na základě smlouvy
  • poskytovatel emailu pro účely spojených s jeho provozováním
  • osoby zpracovávající účetnictví a daňové evidence pro plnění této právní povinnosti
  1. Toplist statistika návštěvnosti webu probíhá zásadně na pozadí, tento sběr dat slouží pouze pro statistické účely, správce s nimi nijak dále nepracuje.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním elektronicky na email správce uvedený v čl. I. těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním poptávky či objednávky potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých webových stránkách a zároveň Vám může zaslat novou verzi těchto podmínek na Vaši emailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Aktuální akce

Tip na vánoční dárek

kniha

Putování do říše rostlin I.


Bylinková škola

jaro 2020

Bližší info zde ....


Zimní konstelace Benešov

11.1.2020


Cesta k sebepoznání

19.1.2020

Bližší info zde ....


Putování do říše rostlin

25.1.2020 Benešov

Bližší info zde ....


Putování do říše rostlin

8-10.5.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření

15-17.5.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Slunovratové bylinkaření

19-21.6.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


TOPlist