Meduňková, voňavá marmeláda

Experimentujete a nebojíte se netradičních, bylinkových marmelád?
Natrhejte 30– 40 snítek meduňky před nakvetením, nakrájejte na  cca 1cm kousky, přelijte 750 ml převařené vody a nechte v chladu 3 dny.
Třetí den přiveďte k varu,  sceďte a přidejte šťávu i dužinu ze 4 citronů,2 hřebíčky, 200 g želírovacího cukru a vařte 1 minutu.

Poté přidejte ještě 200g krystalového cukru a vařte cca 7 minut.

Teplé nalévejte do sklenic, uzavřete a položte dnem vzhůru.

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - Ženské bylinky

2.2.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley