Marmeláda z arónie

Chuťově nenapodobitelná, výrazná, a prostě – jiná !! Tak bych chrarakterizovala marmeládu z arónie, kterou miluji s palačinkami, v bílém jogurtu nebo jen tak "na lžičku"

Pokud příroda a její obyvatelé dovolí, otrhejte plody až po prvním mrazíku, aby nebyly trpké.

Postup výroby:

2lt otrhaných, omytých plodů vložit do hrnce, přilít 0,5 lt červeného polosuchého vína a vařit 30 minut.
Poté rozmixovat, přidat 5 hřebíčku, 2 celé skořice, badyán, 1kg želírovacího cukru a vařit 5 min. 
Nakonec přidat pro chuť trochu rumu a horké nalévat do skleniček.

 Plod aronie příznivě ovlivňuje činnost štítné žlázy, čistí krev a vše co je s krví spojeno.

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - Ženské bylinky

2.2.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley