Kopřivový sirup jarní

Sirup, který překvapí svou lahodnou chutí i snadnou přípravou.

Postup výroby:

3 vrchovaté hrsti posekaných jarních kopřiv, 2 omyté na kolečka nakrájené citron a 500ml vody povařit 10 minut.

Vše nechat do druhého dne.

Druhý den mírně zahřát, přecedit a přefiltrovat přes jemné plátýnko, přidat 0,5kg třtinového cukru a 5 minut povařit.

Teplé nalít do lahví a uzavřít.

Nápoj: do 1lt vody přidat 5 lžic sirupu a z půlky citronu šťávu.

Bylinkové sirupy nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Aktuální akce

Bylinková škola

podzim 2019/léto 2020

Bližší info zde ....


Podzimní Šamanské poznávání rostlin na "Starém mlýně"

spojené s křtem naší první knihy (Šumava)

1.11. – 3.11. 2019


Jak zpracovávat bylinky

aneb ZDRAVÁ RODINA 

16.11. 2019

jednodenní setkání (Benešov)



Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist