Jeřabinka

Podzimní dary přírody – plody. Jeřabiny trhejte po prvním mrazíku, aby zmizela jejich natrpklá příchuť.

Postup výroby likéru: 

2 kg omytých jeřabin /jedlý sladkoplodý jeřáb/, 2 dl červeného vína, 1 ks skořice povařit pod pokličkou 30 minut.

Po zchladnutí propasírovat a přidat roztok z 1 kg cukru a 250 ml vody.

Nakonec přidat  0,5 lt 80% alkoholu a slít do lahví.

Užívat dle chuti a libosti v přiměřeném množstí.

 

Bylinkové likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - Ženské bylinky

2.2.2019

Bližší info zde ....

 

Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley