Hořký likér na trávení

Do 5lt sklenice vlijte 1lt studené převařené vody a rozpusťte v ní 250g cukru,

Přidejte 1lt kvalitního lihu 96%,

5g pelyňku pravého

5g máty peprné

3g vachty

2g badyánu

2g skořice

3g kořene omanu

15g fenyklu

10g anýzu

Sklenici s bylinami nechte při pokojové teplotě 3 týdny, pak sceďte a na pokažený žaludek užívejte frťánka před jídlem.

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Aktuální akce

Bylinková škola

podzim 2019/léto 2020

Bližší info zde ....


Podzimní Šamanské poznávání rostlin na "Starém mlýně"

spojené s křtem naší první knihy (Šumava)

1.11. – 3.11. 2019


Jak zpracovávat bylinky

aneb ZDRAVÁ RODINA 

16.11. 2019

jednodenní setkání (Benešov)



Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist