Domácí saké

Do 5lt láhve nalijeme 1,5lt převařené vlažné vody, ve které rozpustíme 700g cukru

pak přidáme 250g rýže

25g droždí

25g rozinek

2 kuličky nového koření 

2 hřebíčky 

menší, na drobno pokrájený vanilkový lusk 

na jemno pokrájený zázvor (asi 5cm) 

1 řádně omytý na drobno nakrájený bio pomeranč i s kůrou (bez pecek) 

½ řádně omytého, na drobno pokrájeného bio citronu (bez pecek)

Láhev uzavřeme silnějším papírem do kterého uděláme několik dírek a necháme 6 týdnů na teplém místě. 

Po této době scedíme přes kávový filtr a můžeme ochutnat.

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....


Návrat k bylinkaření - aneb "Jak na to"

23.2.2019

Bližší info zde ....


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

15 - 17.3.2019

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření na Šumavě

12. - 14.4.2019

Bližší info zde ....


Základy bylinkaření

26. - 28.4.2019

Bližší info zde ....


Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019

Bližší info zde ....


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley


TOPlist