Samozřejmě, že bylinky sbíráme především proto, že jsou jedlé, nebo spíš pitné, ale celá řada se jich dá přímo konzumovat. Jsou obrovským zdrojem vitamínů, minerálů a enzymů, a hlavně – máme je kolem sebe. Pro toho, kdo se ještě nepustil do přímé konzumace, jen pár tipů: zkuste si ze zahrádky utrhnout nerozkvetlou denivku a vychutnat si její lahodnou nasládlou chuť, přidejte si do salátu štiplavě pálivé květy lichořeřišnice, polévku dozdobte několika kvítky sedmikrásek…….

Z mých cest a poznámek jsme sestavily bylinář, který je vám níže k dispozici.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2019

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi. Zahájení

9 - 10.3.2019

Bližší info zde ....



Bylinky, naciťování se do jejich energií a komunikace s duchy rostlin."

10. - 11.11.2018

info na emailu:

kurzy@bylinkyproradost.cz


Příprava na bylinkářskou sezónu 2019

13 - 14.3.2019


Jarní bylinkaření na Šumavě

13 - 14.4.2019


Základy bylinkaření

27 - 28.4.2019

Poznávání "po šamansku"

aneb bylinkaření trochu jinak

1. -5. 5.2019


Rozvíjení intuice a komunikace s rostlinou

25 - 26.5.2019

Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley