Kontakt

Lenka Martanová
mobil: +420 728 339 689 
email:bylinky@bylinkyproradost.cz

Pokud telefon nezvedám, pište prosím sms.


Osobní konzultace na adrese:
K Tužince 2357, Benešov

Bylinková směs na snížení hladiny cukru

V určitém věku, kolem 50 let jsme vystaveni velkým životním změnám, které doprovází celá řada změn zdravotních. Jednou z nich je i vznik diabetu. Je čas, zastavit se a začít svůj život organizovat jinak. Naše tělo prochází velkou hormonální změnou, která se odráží ve všech oblastech našeho života.

Nemoc nás upozorňuje, že nastal čas, kdy se máme naučit dbát o své tělo, upravit stravu, více odpočívat a  vůbec – začít myslet „víc na sebe“.

Bylinková směs na snížení hladiny cukru se užívá se 3x denně po jídle a umí udržet „cukr“ na uzdě. Eleutherokok čistí slinivku a podporuje hormonální systém, pampeliška, borůvka a fazole snižují hladinu cukru, řepík čistí játra a působí protizánětlivě.

 

  • Eleutherokok kořen 15g
  • Pampeliška kořen 10g
  • Pampeliška list 10g
  • Borůvka list 25g
  • Fazole lusk bez semen 10g
  • Řebříček 10g
  • Řepík lékařský 10g

Příprava bylinkového čaje:

1 čajovou lžičku přelít 250ml vroucí vodou, nechat 10-15 minut působit. Poté přecedit a vypít cca do 1 hodiny.

Tento čaj se doporučuje 3 denně po dobu jednoho měsíce. Následuje 14 dní pauza a opět 3x denně po dobu jednoho měsíce.

 

Bylinkové čaje nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Naše kniha

kniha

Putování do říše rostlin I.


Bylinková škola

jaro 2020

Bližší info zde ....


Cesta k sebepoznání

26.1.2020

Bližší info zde ....


Triturace - Magnetit

1.2.2020

Bližší info zde ....


Konstelace

1.3.2020

Bližší info zde ....


Velké konstelace

4-5.4.2020

Bližší info zde ....


Šamanská pouť do vlastního nitra

8-10.5.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Jarní bylinkaření

15-17.5.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Slunovratové bylinkaření

19-21.6.2020 Šumava

Bližší info zde ....


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


TOPlist